• Gratis verzending vanaf € 750
  • 14 jaar ervaring

Leverancier Italiaanse producten

DiGusti: uw leverancier van originele Italiaanse producten

Bent u op zoek naar een leverancier van originele Italiaanse producten? Neem dan een kijkje in de zakelijke webshop van DiGusti. Wij zijn gespecialiseerd in authentieke Zuid-Italiaanse specialiteiten en streekproducten, die wij zorgvuldig worden uitgekozen op smaak en kwaliteit. Van pasta’s en zoetwaren tot Italiaanse frisdranken en wijnen – wij beiden de pure, ambachtelijke smaak van het échte Italië. Wij zijn uw leverancier voor alle Italiaanse producten die u nodig heeft om heerlijk uit te pakken voor uw personeel, gasten of relaties.

Importeur en leverancier van Italiaanse producten

Het woord ‘gusto’ is Italiaans voor ‘smaak’ en smaak ervaart u zeker in al onze delicatessen. Alle ingrediënten voor onze producten komen rechtstreeks van het Italiaanse platteland, waarna ze ambachtelijk en kleinschalig worden verwerkt tot biologische en vooral eerlijke streekproducten van topkwaliteit.

De smaak van het ware Italië

Ervaar de smaak van het ware, ambachtelijke Italië via DiGusti, uw leverancier van authentieke Italiaanse producten. Trakteer uw gasten of personeel op een unieke en heerlijke borrel of maaltijd met onze pasta’s, antipasti en originele limoncello’s en streekwijnen. Wij zijn uw leverancier voor de volgende Italiaanse producten:

  • Olijfolie en kruiden
  • Zoetwaren
  • Antipasti en tapenades
  • Pasta’s, pastasauzen en risotto’s
  • Truffels
  • Italiaanse wijnen, frisdranken en likeuren
  • Balsamico’s

Leverancier van Italiaanse geschenken en (kerst)pakketten

Behalve uw leverancier van originele Italiaanse producten, is DiGusti ook uw groothandel in luxe en originele geschenken en (kerst)pakketten. Van biologische olijfolie tot pasta- en risotto pakketten en van zoetwaren tot onze bekroonde likeuren, de keuze is bij ons enorm. Ook glutenvrije pakketten behoren bij ons tot de mogelijkheden en indien gewenst kunt u ook uw eigen pakketten (laten) samenstellen. Kies DiGusti als uw leverancier van Italiaanse producten en trakteer uw personeel of relaties op de authentieke smaak van Italië.

Daarom kiest u voor DiGusti

Kiest u voor DiGusti als uw leverancier voor Italiaanse producten, dan bent u verzekerd van originele en biologische streekproducten uit Italië. Al sinds 2010 selecteren wij deze zorgvuldig op kwaliteit en smaak, met respect voor de Italiaanse gastronomische tradities en met oog voor onze klanten. Zo proeft u in al onze producten altijd de smaak van het échte, ambachtelijke Italië terug. Bovendien zijn al onze Italiaanse producten volledig biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Dankzij ons wisselende assortiment aan seizoensproducten kunnen Italië-liefhebbers keer op keer kennis blijven maken met unieke, authentieke Italiaanse producten.

Italiaanse producten bestellen bij uw leverancier DiGusti

Wilt u graag zakelijk bestellen bij dé leverancier voor Italiaanse producten? Neem dan vandaag nog contact op met DiGusti. Laat uw personeel, gasten of relaties ook genieten van (h)eerlijke biologische en authentieke specialiteiten, van zoetwaren en olijfolie tot onze bekroonde likeuren. Heeft u vragen over ons assortiment? Stel ze gerust, zodat we aan uw wensen tegemoet kunnen komen. Bel naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.