• Gratis verzending vanaf € 750
  • 14 jaar ervaring

Italiaanse winkel

DiGusti: dé Italiaanse winkel voor de horeca

Is uw bedrijf actief in de horeca of de foodbranche? Dan is DiGusti dé Italiaanse winkel voor al uw ambachtelijke delicatessen. Wij zijn gespecialiseerd in Zuid-Italiaanse specialiteiten en streekproducten, die wij zorgvuldig selecteren op smaak en kwaliteit. Van zoetwaren tot likeuren en van pasta’s tot wijnen en frisdrank, wij bieden de ware traditionele smaak van het echte Italië. In de Italiaanse winkel van DiGusti vindt u alles wat u nodig heeft om heerlijk uit te pakken in de horeca.

Onze ambachtelijke Italiaanse winkel

Het woord ‘gusto’ betekent ‘smaak’ en die vindt u gegarandeerd terug in ieder product in onze Italiaanse winkel. Alle ingrediënten komen rechtstreeks van het Zuid-Italiaanse platteland en worden ambachtelijk en kleinschalig verwerkt volgens lokale tradities. Dit is het beste recept voor eerlijke, biologische en vooral ambachtelijke streekproducten van topkwaliteit. En dat proeft u gegarandeerd terug!

De smaak van het ware Italië

In de Italiaanse winkel van DiGusti vindt u alle elementen om de smaak van het ware Italië te ervaren. Van traditionele kruidenmixen, truffels en pastasauzen tot wijnen en originele limoncello’s, u trakteert uw gasten of personeel geheid op een heerlijke en unieke maaltijd. In onze Italiaanse winkel kunt u terecht voor onder meer de volgende producten:

  • Pasta’s, pastasauzen en risotto’s
  • Balsamico’s
  • Truffels
  • Olijfolie en kruiden
  • Antipasti en tapenades
  • Italiaanse wijnen, frisdranken en likeuren
  • Zoetwaren

Italiaanse geschenken en pakketten

In onze Italiaanse winkel vindt u vele verschillende pakketten, cadeaus en geschenksets met streekproducten onder diverse thema’s. Van luxe balsamico’s tot pasta- en risotto pakketten en van zoetwaren tot sets met onze bekroonde likeuren – de keuze is reuze om uw personeel te trakteren op een luxe cadeau of kerstpakket. Ook glutenvrije sets behoren hierbij tot de opties en desgewenst kunt u ook zelf uw pakketten samenstellen. Neem snel een kijkje in onze online Italiaanse winkel en kies het perfecte Italiaanse cadeau voor uw personeel of relaties.

Daarom kiest u voor DiGusti!

Kiest u voor de Italiaanse winkel van DiGusti, dan kiest u voor authentieke en biologische streekproducten uit Zuid-Italië. Al sinds 2010 selecteert onze importeur deze uiterst zorgvuldig op kwaliteit en smaak, met groot respect voor de Italiaanse gastronomische tradities en met oog voor de klant. Zo proeft u in al onze producten de smaak van het ware ambachtelijke Italië terug. Onze producten zijn bovendien volledig biologisch en vrij van kunstmatige toevoegingen. Ook bieden wij een wisselend seizoensassortiment, waarmee u liefhebbers steeds opnieuw kennis kunt laten maken met unieke en heerlijke streekproducten uit het prachtige Italië.

Direct bestellen in onze Italiaanse winkel

Wilt u één of meer producten in onze Italiaanse winkel bestellen? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij helpen u graag verder! Laat uw personeel, gasten of relaties genieten van de (h)eerlijkste authentieke en biologische streekproducten, van authentieke olijfolie tot onze bekroonde likeuren. Heeft u vragen over ons assortiment? Stel ze gerust! Bel naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.