• Gratis verzending vanaf € 750
  • 14 jaar ervaring

Groothandel Italiaanse specialiteiten

Dé groothandel in Italiaanse specialiteiten: DiGusti

Bent u actief in de horeca- of foodbranche, bestel dan bij DiGusti, dé groothandel in Italiaanse specialiteiten. Wij specialiseren ons in Zuid-Italiaanse streekproducten en delicatessen die wij met zorg selecteren op smaak en kwaliteit. Van pasta’s en zoetwaren tot frisdrank en wijnen – wij bieden de ware, ambachtelijke smaak van het traditionele Italië. Bestel in onze groothandel alle Italiaanse specialiteiten die u nodig heeft om heerlijk uit te pakken voor uw personeel, gasten of relaties.

Uw groothandel in ambachtelijke Italiaanse specialiteiten

Het woord ‘gusto’ betekent ‘smaak’ en dit proeft u zeker terug in onze Italiaanse specialiteiten. Alle ingrediënten uit onze groothandel komen zo van het Zuid-Italiaanse platteland. Vervolgens worden deze kleinschalig en naar traditie verwerkt tot biologische, ambachtelijke en eerlijke streekproducten van topkwaliteit.

De smaak van het echte Italië

Ervaar de authentieke smaak van het echte Italië via de DiGusti groothandel in Italiaanse specialiteiten. Trakteer uw gasten of personeel op een unieke en heerlijke borrel of maaltijd met onze pasta’s, antipasti en originele limoncello’s of wijnen. U bestelt bij onze groothandel eenvoudig de volgende Italiaanse specialiteiten:

  • Pasta’s, pastasauzen en risotto’s
  • Zoetwaren
  • Italiaanse wijnen, frisdranken en likeuren
  • Olijfolie en kruiden
  • Balsamico’s
  • Truffels
  • Antipasti en tapenades

Groothandel in Italiaanse geschenken en (kerst)pakketten

Behalve uw groothandel in Italiaanse specialiteiten is DiGusti ook uw groothandel in authentieke en luxe geschenksets en (kerst)pakketten. Van originele balsamico’s tot pasta- en risottopakketten en van zoetwaren tot onze bekroonde likeuren, de keuze is bij ons enorm. Ook glutenvrije geschenksets behoren tot de mogelijkheden en indien gewenst kunt u zelf uw pakketten samenstellen. Kies de mooiste geschenken bij de DiGusti groothandel en trakteer uw personeel of relaties op de heerlijkste Italiaanse specialiteiten.

Daarom kiest u voor DiGusti

Wanneer u DiGusti kiest als uw groothandel in Italiaanse specialiteiten, dan kiest u voor originele en biologische streekproducten uit Italië. Al sinds 2010 selecteren wij deze speciaal voor u op smaak en kwaliteit. Dit doen wij met veel respect voor de Italiaanse gastronomische tradities en met oog voor onze klanten. Daarom proeft u in onze producten de smaak van het échte, ambachtelijke Italië terug. Al onze Italiaanse specialiteiten zijn biologisch en geheel vrij van kunstmatige toevoegingen. Dankzij ons wisselende seizoensassortiment kunt u liefhebbers bovendien steeds weer opnieuw kennis laten maken met onze heerlijke, unieke specialiteiten uit Italië.

Italiaanse specialiteiten bestellen bij onze groothandel?

Wilt u ook één of meerdere Italiaanse specialiteiten bestellen bij onze groothandel? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Laat uw personeel, gasten of relaties genieten van onze (h)eerlijke biologische en authentieke specialiteiten, van olijfolie en zoetwaren tot onze bekroonde likeuren. Heeft u vragen over ons assortiment? Stel ze gerust! Bel naar 06-13297227, stuur een email naar info@digusti.nl, of vul het contactformulier in op onze site.